photomyway - Photomyway

Recept - Chokladpaj

Inläggets länk | Lagat/Bakat | Kommentarer (0) | Publicerat: 2013-02-04 | Klockan: 10:34:00
 
Ugn: 175*
 
Ingredienser:
4st ägg
2dl socker
 
150gr smör
150gr blockchoklad
 
2tsk vaniljsocker
2dl vetemjöl
 
(Alternativ) Garnering: Någon typ av choklad
 
1. Sätt ugnen på 175 grader. Vispa ägg och socker.
 
2. Ta fram din blockchoklad. 3. Bryt den i bitar. 4. Smält smöret tillsammans med blockchokladen. Rör hela tiden
 
5. Blanda i smörsmeten i äggsmeten. 6. Blanda i mjöl och vaniljsocker. 7. Häll smeten i en pajform.
Grädda kakan i 15-20min mitt i ugnen.
När kakan är klar: låt den vila och svalna i kylskåp.
Börja sedan smälta din choklad till garneringen, enklast är att smälta den i mikron.
(Jag använde Marabou Apelsinkrokant, men det går bra med vilken choklad som helst.)
Bred ut chokladen ovanpå pajen och ställ in den i kylskåpet igen före servering.
 
Detta receptet måste ni prova! Perfekt efterrätt. Det är inte för stort och svårt, utan enkelt och lagom! :D

Kommentarer

Välkomna att skriva en kommentar:

Innan du kommenterar läs detta!
*Skriv en kommentar du kan stå för!
*Tips om tävlingar och liknande är välkomna!
*Alla som frågar, följer jag på Bloglovin' och Twitter!


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej, endast jag som ser)

Din Hemsida/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback