photomyway - Photomyway

Studiofoto Mathilda - Teaser

Inläggets länk | Bloggen-Info | Kommentarer (0) | Publicerat: 2013-02-25 | Klockan: 23:50:00
Haha, syns det att jag slängde ihop det här på typ två sekunder eller? Bilden i mitten till vänster...
 
Här är alltså en liten teaser från när jag och Mathilda fotade i studion :)
Imorgon, hoppas jag, så får ni se "riktiga" bilder från plåtningen :)

Gamla Favoriter del II

2011-04-16  ♥

Gamla Favoriter del I

Inläggets länk | FOTO-Makro | Kommentarer (1) | Publicerat: 2013-02-22 | Klockan: 10:25:00
 
2011-03-19

7 i 1

Inläggets länk | Bloggen-Info | Kommentarer (0) | Publicerat: 2013-02-11 | Klockan: 15:02:46
 
Äntligen fick jag fotat min kamerautrustning.
Det har gått alldeles för lång tid, sedan jag bestämde mig för att fota min kamerautrustning i en studio. Det blev aldrig av bara. Men så en eftermiddag efter fotolektionen stannade jag och Mathilda kvar i fotohuset, i studion. Produkt-"tältet" var iordning, blixtarna var igång och jag hade mina kameragrejer med mig.
Så jag fotade allting lite snabbt, städade undan och sen började jag och Mathilda leka lite i studion. Jag tänkte slänga upp någon bild lite senare, som en liten teaser.  ;) Men ni får inte alla bilder idag, jag håller på dom lite.
 
Men ni får ha det gött och imorgon ska jag baka egna SEMLOR! :D Inlägg blir det om det såklart. Hej då!

Recept - Chokladpaj

Inläggets länk | Lagat/Bakat | Kommentarer (0) | Publicerat: 2013-02-04 | Klockan: 10:34:00
 
Ugn: 175*
 
Ingredienser:
4st ägg
2dl socker
 
150gr smör
150gr blockchoklad
 
2tsk vaniljsocker
2dl vetemjöl
 
(Alternativ) Garnering: Någon typ av choklad
 
1. Sätt ugnen på 175 grader. Vispa ägg och socker.
 
2. Ta fram din blockchoklad. 3. Bryt den i bitar. 4. Smält smöret tillsammans med blockchokladen. Rör hela tiden
 
5. Blanda i smörsmeten i äggsmeten. 6. Blanda i mjöl och vaniljsocker. 7. Häll smeten i en pajform.
Grädda kakan i 15-20min mitt i ugnen.
När kakan är klar: låt den vila och svalna i kylskåp.
Börja sedan smälta din choklad till garneringen, enklast är att smälta den i mikron.
(Jag använde Marabou Apelsinkrokant, men det går bra med vilken choklad som helst.)
Bred ut chokladen ovanpå pajen och ställ in den i kylskåpet igen före servering.
 
Detta receptet måste ni prova! Perfekt efterrätt. Det är inte för stort och svårt, utan enkelt och lagom! :D

Lördags-gott

Inläggets länk | Lagat/Bakat | Kommentarer (0) | Publicerat: 2013-02-02 | Klockan: 19:40:20


Ikväll är det lördag, och ikväll betyder det hemmakväll framför teven. :)
Jag står för efterrätten och OMG vad bra det blev :)
Imorgon får ni bättre bilder + receptet!
Snart blir det MELODIFESTIVALEN! :D
Hare bra!


Wintry

 
Canon EOS 450D + Canon EF-S 60mm Macro