photomyway - Photomyway

Sommarbilder

Sommarkänslor när det är som regnigast.
Ekhagen

Bilder från Ekhagen i somras
Night at church

Jag kommer inte skriva i varje inlägg men tänkte bara säga att det kommer blandat gamla och nya bilder i fortsättningen :D

Ny blogg!

Inläggets länk | Bloggen-Info | Kommentarer (0) | Publicerat: 2010-10-22 | Klockan: 15:17:00
Hej jag heter Henrik, är 16 år och bor i Vårgårda. I den här bloggen kommer jag att ladda upp massa bilder och en del foto-tips samt redigerings-tips till Photoshop. Jag kommer inte skriva så mycket om vad jag har gjort under dagen eller vad jag har ätit, utan allt kommer handla om foto på nåt sätt.

Foto är ett av mina största intressen. Jag älskar att gå upp tidigt på morgonen och fota, speciellt när det är dagg-droppar eller frost ute. Dessutom är det väldigt roligt att skapa bilder t ex hemma, med nånting som i vanliga fall är väldigt tråkigt, typ som ett glas ;D Ni kommer fatta vad jag menar när det kommer bild på det.

Som sagt bor jag i Vårgårda. Jag går Samhällsprogrammet här i Vårgårda på Sundler gymnasiet. Och i tvåan kommer jag att välja foto/media inriktningen så att jag får ha så mycket foto som möjligt. I framtiden skulle jag vilja jobba på typ nån tidning eller nåt liknande.

Rubriken för detta inläg är : 'Nyblogg!'. För er som inte visste det så har jag haft en "vanlig" blogg innan men jag stängde ner den för ett par veckor sen. Så nu fokuserar jag på denna :D Ni får ha det jättebra så hoppas jag att vi hörs nån gång senare! Hejdå!

Fast jag kan ju inte ha en fotoblogg där första inlägget är utan ett enda foto? :P

Smakprov (säg gärna vad ni tycker): Höstmorgon